Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. április 3., szerda

Asia Tour 2013 / Folyamatosan Frissítve !




Klub örömmel jelenti jelenti be, hogy az Indonéz Nemzeti Csapatával fog megmérkőzni szezon előtt felkészülési időszakban az "Ágyúsok".

Arsenal legjobb első kerete fog játszani Július 14-én vasárnap a 88 ezer férőhelyes Gelora Bung Karno Stadionban. Az Indonézia mérkőzést minap megerősítette Arsenal hivatalos honlapja

Nemrég közzétette az Arsenal hivatalos honlapja, hogy az Arsenal Player mindenki számára elérhető lesz, tehát a mérkőzéseket ott is meglehet tekinteni (visszanézni), akár mindkét félidőt, ha netalántán lemaradtál róla, és nem is kerül pénzbe. Sport Klub élőben fogja közvetíteni az összes Ázsiai barátságos felkészülési mérkőzéseket.  

A 2013 Ázsia Turának részét fogja képezni Japán kitérő is Július 22-én, mégpedig  Arséne Wenger korábbi klubjával, a J-League-ban tevékenykedő Nagoya Grampus-al. A mérkőzés 45 ezres férőhelyes Toyota stadionban lesz megrendezve. A második barátságos felkészülési találkozó szintén Japánban lesz, méghozzá a Urawa Reds elenni  július 26-án. Arsenal Futball klub nemrég erősítette meg a hivatalos honlapján.


"Japán és a Nagoya nagyon sokat jelent nekem. Sok szép emlékem van abból az időből, amikor ott dolgozhattam" - mondta a francia szakember.

Továbbá terveben van véve a Vietnami barátságos mérkőzés is, de a megerősítésre még várni kell.

Előzmények ...

Az Arsenal Futball klub igazgatói elutaztak, hogy barátságos felkészülési mérkőzést leköthessenek Távol-Keleti országgal, Vietnámmal.

Kereskedelmi vezérigazgató Tom Fox, és marketing igazgató Angus Kinnear jelenleg Hanoi tárgyalásokat folytatnak a vietnami Labdarúgó Szövetséggel, és az érintett szervezőkkel.

A klub már korábban megerősítette feltételesen, hogy játszani fog a szezon előtti felkészülési mérkőzésen Jakarta, és Indonéziával ez év júliusában, részeként az "Asia Tour"ának, de a végső részletek nincsenek megerősítve.

Tom Fox: "Az Arsenal Football Clubnak sok hűséges szurkolói vannak Ázsiában, és nagy örömünkre szolgál, hogy itt lehetünk megtárgyalni a Vietnamiakkal  barátságos  felkészülési mérkőzést ez év júliusában.



Klub megerősítette a Vietnami Barátságos felkészülési mérkőzést minap. Az Arsenal első csapat fog játszani  a vietnami nemzeti csapatával, a 40.000 ezres kapacitású My Dinh Nemzeti Stadionban (Hanoi-ban) szerdán, július 17. (Kezdési idő még meg nem erősített.)

Arsenal Football Club örömmel jelentette be, hogy az Emirates Cup 2013-ban ismét megrendezésre kerül, egészesn pontosan augusztus 3. ill, 4.-én.

 A meghívott csapatok FC Porto, Napoli, és a török ​​bajnok, Galatasaray lesz. Bővebb Infóért kattints ide

Arsenal Futball klub hivatalosan közzétette, hogy az utolsó felkészülési mérkőzését, csak úgy mint legutóbb, a Manchester City-vel fogja játszani, mégpedig augusztus 10-én, Helsinkiben. A találkozót a 40 ezer férőhelyes Olimpiai stadionban fogják lejátszani.

24 keret: Mikel Arteta, Lukasz Fabianski, Kieran Gibbs, Olivier Giroud, Carl Jenkinson, Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Ignasi Miquel, Ryo, Alex Oxlade-Chamberlain, Lukas Podolski, Aaron Ramsey, Tomas Rosicky, Bacary Sagna, Wojciech Szczesny, Theo Walcott, Jack Wilshere, Serge Gnabry, Damian Martinez, Kris Olsson, Chuba Akpom, Thomas Eisfeld, Chuks Aneke, Gedion Zelalem

Thomas Vermalelen hátsérülése miatt hiányozni fog a keretből, Santi Cazorla és Nacho Monreal Könfederációs kupa miatt kapott pihenőt. Szerencsére Ryo felépült a sérüléséből. Sanogo U-20 VB miatt nem utazhat az Ázsia túrára

A frissen szerződtetett Sanogo U-20 VB szerepel, ezáltal nem utazhat az Azsia túrára.



Mérkőzés időpontok:

July 14 v Indonesia XI, Gelora Bung Karno Stadium. Full Time: Indonéz XI Vs Arsenal 0:7 - Videók

Wed 17th Jul 13.00 Vietnam XI. My Dinh National Stadium. Vietnam Vs Arsenal Arsenal 1:7 Videók (Bővebb Infó)

July 22 v Nagoya Grampus, Toyota Stadium. Nagoya Vs Arsenal 1:3 Videók, Videók

July 26 v Urawa Reds Diamonds, Saitama Stadium. Urawa Vs Arsenal 1:2 Videó

Augusztus 3. ill, 4.-én. Emirates Cup (FC Porto, Napoli, Galatasaray). Augusztus 10. Arsenal Vs Manchester City. Barátságos Felkészülési mérkőzés (Helsinki - Olimpiai stadion).



Arsenal Asia Tour Goals 2013/14
Forrás: arsenal.com Fotó: arsenal.com


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template