Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. május 1., szerda

Ismét lesz Emirates Kupa / Folyamatosan Frissítve



Arsenal Football Club örömmel jelenti be, hogy az Emirates Cup 2013 ismét megrendezésre kerül augusztus 3. ill,  4.-én.

A meghívott csapatok FC Porto, Napoli, és a török ​​bajnok, Galatasaray lesz

Augusztus harmadikán (Szombat) 14:00 -kor a Galatasaray a FC Porto-val csap össze. Arsenal majd a Coppa Italia győztessel, Napoli gárdájával ütközik meg 14:20 -kor.

Augusztus negyedikén (Vasárnap)  Napoli Vs FC Porto (14:00), majd nem sokkal később az Ágyúsok Eboue csapatával mérkőzik, mégpedig a Galatasaray-al (14:20).

Az Emirates-kupa az Arsenal által évenként megrendezett kétnapos nyárilabdarúgótorna, melyet a klub hazai pályáján, az Emirates Stadionban játszanak. A torna 2007-ben került első alkalommal megrendezésre. A lebonyolítási rendszere hasonlít az Ajax által rendezett Amszterdam-kupa lebonyolítási szisztémájához.

Az Amszterdam-kupához hasonlóan minden csapat két mérkőzést játszik, a győzelemért három pont, a döntetlenért pedig egy pont jár, és minden egyes rúgott gól után plusz egy pontot kapnak a résztvevők. A 2009-es kiírástól kezdődően ha a csapatok azonos pontszámmal állnak, akkor a gólkülönbség, majd a szerzett gólok száma, végül az összes kapura lövés rangsorol.

A jelenlegi címvédő az Arsenal, amely három alkalommal, 2007-ben, 2009-ben és 2010-ben nyerte meg a tornát.(Forrás Wikipedia)


 



Enhanced by Zemanta

0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template