Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. július 30., kedd

Videó: Urawa Red v Arsenal 1:2



Ázsia túrát sikeresen könyvelhetjük el, hiszen minden mérkőzést megnyertünk, többnyire nagyobb gólaránnyal.

Japánok ellen már szorosabb volt, hiszen egész jól védekeznek, meg amúgy is jellemző a nemzeti csapatukra a defenzívitás.


Malájok nagyon nagy alázattal fogadták az Arsenal-t, és rendkívüli barátságosak voltak, meccs kezdete sem volt semmi, tulajdonképpen ugyanez elmondható a Vietnamiakról, és persze a Japánokról is.



Én úgy vettem észre játékosok nyilatkozataiból leszűrve, hogy sokat tanultak a múlt szezon hibáiból, és ehhez megfelelően adták is magukat, de a játéknak koránt sincs vége, hiszen nemsokára indul az Emirates Kupa, az igazi felkészülés, ami már mentális részről lehet az újabb kihívás.



Gedion Zelalem – Asia Tour Highlights (2013/14)

Sajnos az Urawa meccset nem láthattam munka miatt, de annyi bizonyos, hogy szoros meccs volt. Ázsiai túra számomra inkább a fiatalokról szólt, és mindenképp pozitívum a jövőre nézve.


Sajnos egyre kevesebb időm lesz blogot frissíteni, és beszámolni a következő mérkőzések legfontosabb történéseiről, majd meglátom miképp s hogyan alakulnak a dolgok, nem mintha akkora blogger lennék, hogy sajnáltatnám magamat, mert szó sincs erről, csak szeretem csinálni, és drukkolni a kedvenc csapatomnak, az Arsenal-nak.


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template