Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2012. augusztus 29., szerda

Klub megerősítette Mathieu Flamini érkezését



A 29 éves francia 153 alkalommal szerepelt Arsenal-ban 2004 és 2008 között. Mint kiderült, újra leigazolta a klub öt év elteltével.




AC Milan-ban nem sikerült meghosszabbítani a szerződését, ezáltal ingyen érkezett az egykori klubjához, az Arsenal-hoz

A kitartó, és harcias középpályás Flamini, szerves része volt az Arsenal csapatának, amely elérte a Bajnokok Ligája döntőjét 2006-ban, és segíttette a klubot az FA Kupa megnyerésében 2005 évében.




A Párizsban elinduló akkori karrierje időszakában, Flamini megmutatta sokoldalúságát, mint a bal hátsó alakzatában, amely szerves részét képezte a 10 egymást követő Bajnokok Ligája mérkőzésén góltalansági rekordját az "Ágyúsoknál " .



A milánói csapatban Flamini 122 alkalommal kapott főszerepet, és megnyerte a Serie A-t, és az olasz Szuper Kupa 2011 -ben. Tavalyi szezonban összesen 22 alkalommal volt az AC Milan kereteiben, mint alapember.

Miután lejárt a szerződése Flamini-nek az AC Milan-nál, az erőnléti edzését a Londoni Colney kamatoztatta.

"Nagyon örültünk Mathieu beleegyezésének, hogy újra csatlakozott hozzánk," mondta a menedzsere, Arsene Wenger.

"Ő egy olyan játékos, aki a minőséget képviseli, fantasztikus munkabírása, és a mentalitású. Mint tudjuk, Mathieu erős középpályás, és kényelmesen tud játszani a védelemben is. Ő egy nagyon jó erősítés a csapatnak." Mathieu a 20 számú mezt fogja viselni Arsenal-ban.

Wenger - Fizikailag Flamini tökéletes - Arsenal.com





Arsène Wenger elmondta, hogy miért is hozta vissza a középpályást az Arsenal-hoz:

" Mert pontosan tudja, hogy mi a stílusunk, és nagyon akarta a visszatérést. Ő nekünk elérhető volt a szerződése miatt, és nem utolsó sorban minőségi játékos,. Ezek mind okot adtak, hogy a döntés megszülessen."

Sokoldalúság szerepet játszott a döntésünkben ...

Igen, természetesen. Nagyon fontos hatást gyakorolhat a csapatra, mert nagyon jól tud beilleszkedni , és persze a középpályán is tud játszani a többiekkel, jól ismeri a játék filozófiáját, amit szeretne is játszani. Ő taktikailag nagyon okos, nagyon koncentrált, és nyerő típus, ezért a döntést alapvetően gyorsan meghoztam.



Arról, hogy ugyanaz a játékos, mint aki volt ...

Ő egy kicsit idősebb, de még mindig csak 29. A legjobb éveiben van, és még lehet neki remek három éve. Fizikailag ő tökéletes. Nemrég tesztelték, ráadásul felkészült, és fizikailag ő a fantasztikus formában van.

Flamini csak három alkalommal hívták be francia válogatottba ...

Amikor itt hagyott minket, ő lesérült korai Milánói éveiben. Ha nincs fókuszban, akkor gyorsan feledésbe merülhet, és más játékos érkezhet a helyére. Lehet most lesz meg az esélye annak, hogy visszatér.

Arról, hogy keres -e még játékososat a piacon ... 

Igen, természetesen mivel elvesztettük három játékosunkat, Arteta, Oxlade-Chamberlain és Podolski-t .

Mathieu Flamini szerint van egy "befejezetlen ügye" az Arsenal-nál, mint utólag kiderült 



A Francia négy évet töltött az Ágyúsok-nál, ezalatt az idő alatt döntős volt a Bajnokok Ligájában, és közel került ahhoz is, hogy megnyerte a Premier League versenyét.

"Ez egy nagyszerű érzés újból itthon lenni. Ha egyszer "Ágyús" voltál, mindig azzá maradsz. - mondta
Mathieu Flamini."



A sokoldalú középpályásnak eltökélt szándéka, hogy hozzá járulhasson a második Észak-Londoni rangadóhoz, a Tottenham elleni mérkőzéshez. 

"Jó érzés itthon lenni," Mondta Arsenal Player-nek Flamini. "Van néhány befejezetlen ügyem Arsenal-nál "

"Volt lehetőségünk néhány alkalommal nyerni Trófeákat, gondolok itt a Bajnokok Ligája döntőjére a 2007/08 szezonban, ezen kívül volt előkelő helyezés az angol bajnokság szakaszaiban, amikor elsők voltunk a tabellán, és mi akkor nem használtuk ki a lehetőséget.

 "Jól érzem magam, én már három hete részesülök erőnléti tréningben Tony Colbert segítségével. Tudom, és érzem, hogy készen állok a vasárnap mérkőzésre - ez nagy játék lesz.

 "Ez egy derbi, mindenki tudja, hogy ez mennyire fontos. Meg kell nyernünk, és mi készen áll rá"



Forrás: arsenal.com / Flamini Fotók


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template