Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. augusztus 21., szerda

Videó: Fenerbahce Vs Arsenal 0:3



Tulajdonképpen eldőlt a továbbjutás, ugyanis három góllal verte a török klubot az Ágyúsok.



Fotó: Arsenalist / Mérkőzés nagyon nehezen indult, pontatlanul, és idegesen játszottunk. Ebben a mérkőzésben nem volt benne a három gól, legalábbis a látottak látván, sokkal inkább az Aston Villa elleni találkozón, de szerencse hétvégén nem hozzánk volt kedves, nem úgy mint mai találkozón.

Az első gólra 50 percet kelletett várni amikor Gibbs pöckölte hálóba labdát TheoWalcott nagyszerű passza révén. Majd nem sokkal később a 64 minutumban Ramsey lapos távoli lövése eredményezte duplájára a mérkőzést, szinte a semmiből.














Giroud is villant, igaz büntetőből 77 percben, eddig 100% a mutatója, hiszen minden meccsen betalált, remélem a Fulham ellen sem lesz másképp. A mérkőzés utolsó másodperceiben Jenkinson veszélyeztetett, de török kapus hárította, és ekkor megszólalt a hármas sípszó. Az összes fontos történéseket Gif, és videó formájában ezen a linken érheted el!



     

Arsenal szombaton kora délutáni órákban játszik a Craven Cottage-on, amit a Digi Sport szintén élőben fog közvetíteni.

Preview: Arséne Wenger megerősítette, hogy szeretné megerősíteni a csapatot, de most legfontosabb számára, a szerda esti találkozó.



Az Ágyúsok a Fenerbache-val mérkőznek, és a szezon legfontosabb mérkőzésnek tarja a ma esti találkozót a klub főnöke.




Lehet, hogy kevésbé ismeretes, hogy a Török Fenerbahce-t kizárják a Bajnokok Ligája sorozatából bundázás miatt. Az Ügy folyamatban van, de várni kell mire a jogerős döntés megszületek, azonban erre Wengerék nem várhatnak, mert a mérkőzés le kell játszani. Függetlenül milyen eredmény születik ma este, vagy a visszavágón, nagyon kockázatos lenne félvárról venni a főtáblára való jutási lehetőséget a török klub ellen, ezért nincs könnyű helyzetben az Ágyúsok.

Arséne Wenger elmondta, nagyon tapasztalt csapattal van dolga, és minőségi játékosok alkotják a Fenerbahce-t."Tudjuk, hogy némelyik játékosuk nagyon jók. Raul Meireles, Joseph Yobo, és Dirk Kuyt is játszott Angliában, míg Moussa Sow Franciaországban futballozott." "Tiszteletben tartjuk őket, de mi nem fogjuk megadni magunkat, mert csúcsminőségű teljesítményt szeretnék elérni."

Arséne Wenger boldogan emlékszik vissza az 5:2 Fenerbahce elleni találkozóra (2008 októberében), de a ma esti találkozó valószínűleg sokkal nehezebb lesz, ugyanis nagyon úgy tűnt, hogy nem fognak felépülni a kulcsfontosságú játékosai szerda estére, de Wenger pozitív hírekkel szolgált.



Aki biztosan hiányozni fog, az Alex Oxlade-Chamberlain, és természetesen Diaby. Bacary Sagna, Aaron Ramsey, és Tomas Rosicky felépültek kisebb-nagyobb sérüléseikből. Gibbs is játszani fog bekötött fejjel, és szerencsésnek mondhatja magát Nacho Monreal is, hiszen ö is elutazott a kerettel tegnap este.


Carl Jenkinson szerint erős karakterek segíthetik talpra állítani a keretet a hétvégi 3:1 történő vereség miatt.


"Mi azt szeretnénk, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassunk. Ez a csúcs a fociban, és ez az hely ahová a klub is tartozik, felemelt fejjel kell játszanunk, és eredményesen. Biztos vagyok benne, hogy mindent megfogunk tenni siker érdekében, mert sok erős karakterek vannak az öltözőben."

Mertesacker is megszólalt, és ő pontosan tudja milyen érzés Törökök ellen játszani, hiszen a német válogatottal megtapasztalta az ottani légkört nem is olyan régen.  

Per Mertesacker szerint az első 20 perc kulcsfontosságú lesz. "A szurkolókat csendre kell intenünk, hogy jó eredményt érjünk el, ehhez pedig a mérkőzése kritikus első negyedét át kell vészelnünk, és nem szabad gólt kapnunk. Tulajdonképpen ezt kell játszani mind a 90 percig, koncentrált állapotban. 

Mérkőzés információk: UEFA Champions League. Dátum: 2013 augusztus 21. Kezdőrúgás: 20:45. Stadion: Şükrü Saracoğlu Stadyumu (İstanbul). Live Tv: Sky Sports, Arsenal Player, Digi Sports 2. Livestream & Livescore

Bíró:G. Rocchi Segédbírók: E. Liberatore & G. Cariolato Negyedik bíró: A.Giallatini (Videóbíró: Droid)


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template