Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 1., vasárnap

North London Derby: Arsenal Vs Tottenham 1:0 (Gif)



Arsenal fontos győzelmet aratott az Észak-Londoni Derby-n, legfőképp Giroud találatának köszönhetően, az Emirates-ben. 



Arséne Wenger fiai végig egyenletes teljesítményt nyújtott, pontosság, és szervezettség révén. Giroud a Premier League-ben továbbra is 100% formában, hiszen eddigi mérkőzésein minden meccsen betalált.


Az első félidőben káprázatos teljesítményt nyújtott, ugyanis sokat ment hátra védekezni, és mert harciasan küzdött. A gólja is klasszisnak mondható, bár a második játékrészben kicsit alább hagyott a teljesítménye, de ettől függetlenül az egyik legjobbja volt Arséne Wenger mai keretének. A következő mérkőzésünk Sunderland ellen lesz két hét múlva. 



Vasárnap pontban 17:00-kor kezdődik az Észak- Londoni rangadó, az Arsenal - Tottenham, melyet a Digi Sport1 élőben fog közvetíteni, műsorkezdés húsz perccel a találka előtt.

Competition: Premier League. Date: 2013.09.01. G. week: 3 Kick-off: (16:00) 17:00. Venue: Emirates Stadium (London). Tv: Sky Sports, Arsenal Player, Digi Sport. Livestream & Livescore






Referee: M. Oliver Assistants: S.Long & J.Collin Fourth official: J.Moss / Video Referee.

Arséne Wenger csütörtöki sérülésjelentése

Aaron Ramsey és Jack Wilshere ...

A hír nagyon pozitív, hiszen ütések és zúzódások voltak mindkét játékosnál. Ők is ott lesznek a keretben.

Lukas Podolski ...


Ez rossz hír a Lukas Podolski állapotáról mert hiszen eltarthat a felépülése akár nyolc és tíz hétig. A sérülése súlyosabb annál, mint ahogyan azt gondoltuk volna az elején. Nagyon kiábrándító, és súlyos árat fizetünk Fenerbahce győzelem révén. Türelmesnek kell lennünk míg felépül.


Hosszabb távú sérültekről ...

Arteta OK, de van néhány hét a felépüléséig. Thomas Vermaelen hamarosan visszatér mihelyst a nemzetközi találkozók lezajlanak.


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template