Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 28., szombat

Swansea Vs Arsenal 1:2 (GIF)



Review: Ágyúsok három ponttal lettek gazdagabbak a Liberty stadionban Serge Gnabry, és Aaron Ramsey góljainak köszönhetően. Arséne Wenger és fiai továbbra is listavezetők az angol bajnoki tabellán.

(Fotó: Arsenal.com)

Az első félidőről nem mondhatni, hogy ziccereket halmozott volna fel mindkét csapat, egyedül Giroud-nak sikerült az utolsó másodpercekben, de nem élt a lehetőséggel. Mint elmondottam a facebookos poszton, hogy Gnabry teljesítménye fantasztikus volt, hihetetlenül jól tartja meg a labdát, és mer is kezdeményezni ami mindenképp pozitívum. (Az Arsenal történelmében ő lett a második legfiatalabb játékos, aki gólt szerzett, ennél jobb mutatott csak Cesc Fabregas tudott felmutatni mindezt 17 évesen.)

A második játékrész valamivel élesebb volt, és látványban sem mutatott kellemetlen pillanatokat, ráadásul gól is született melegebb percekben. Az iram valószínűleg a jövőheti BL találka miatt lett kevéske, hiszen a Napolival mérkőzünk kedd este az Emiratesben.

A mai találkozón is a meccs embere Aaron Ramsey lett, hiszen gólpasszt adott Gnabry-nak az 58 percben majd négy perccel később ismét betalált, csak úgy mint legutóbb a Stoke ellen. Rambo négy góljával beérte Giroud-t, ezzel harmadik a golövő tabellán, és joggal kiérdemelte a meccs emberét járó érmecskét. A Swansea teljesítménye inkább a labdabirtoklásban rajzolódott ki, ugyanis 58% dominált. A szépítő találaton nincs mit szépíteni, hiszen vereséget szenvedtek hazai pályájukon, a Liberty stadionban.A jelenlegi tabella!



Preview: A héten két mérkőzés van fixálva, az egyiket letudtuk méghozzá sikeresen a Liga Kupában, a másik mérkőzés ma késő délutáni órákban lesz lejátszva. Egyszóval jőjön az Arsenal Swansea találkozó! 


Mérkőzés: Premier League Dátum:2013 szeptember 28 Game week:6 Kezdőrúgás: (17:30)18:30 Stadion: Liberty Stadium (Swansea). Live tv: Digi Sport. Livestream @nd Livescore  Bíró: M.Clattenburg Segédbíró: S.Beck & S.Child Negyedik bíró: A.Marriner





Az Ágyúsok a kilencedik helyezettel mérkőzik a Swnsea otthonában, akiknek a mérlegük két győzelem egy döntetlen, és két vereség. A ponthullajtást nagyobb csapatok ellen szenvedték el, mégpedig a Manchester United, és a Tottenham ellenin, az ikszet Liverpoolal játszották.

Arséne Wenger ismételten Michut méltatta, aki a múlthétvégén megszerezte az első idény Premier League gólját Palace otthonában a második percben. Wenger a következőket mondta róla" Ő igazi Futballista".  "Michu az a fajta csatár, aki középpályán is tud játszani, ezért ők 4-4-1-1 felállást is szoktak kezdeményezni, mint például a klasszikus formában, 4-4-2 hadrendben, amikor Bony is játszik. "Emlékszem, a tavalyi játékra, és nagyon koncentráltan kell játszanunk ellenük, mert ez egy rendkívül fontos játék lesz számunkra."

Mai játékon valószínűleg kiegyenlítődő lesz a labdabirtoklás, hiszen az egyik erősségük, és emlékszem olyan mérkőzésre a közelmúltban, amikor lebirtokoltak minket, és Mitchu találatainak a révén le is győztek minket, akkor az erőnlétük is jobban dominált. De az ez évi bajnokság nem úgy indult a hazaiaknak ahogyan szerették volna, hiszen elégé tompán kezdtek, és csak most kezdtek formában lendülni, ezért döntő fontosságú lesz az első gól.

Véleményem szerint nyitott játék lesz, és nem vagyok benne biztos, hogy gólok tekintetében meg is fog mutatkozni, mert hét közben Liga Kupa mérkőzések voltak. Bár Arséne Wenger fiatal csapattal rukkolt elő, de voltak a keretben érettebbek játékosok is, akit akár viszontláthatunk a ma délutáni találkozón. Valószínűleg szoros mérkőzés lesz, és látványos, és nem lennék meglepve ha a mieink 1:0, vagy 2:1 győzelmet aratnának, hiszen a Swansea védelme rutinos tapasztalt játékosokból áll, mint ahogyan az Ágyúsoké.



A védelmünk tengelyében kulcsfontsáságú lesz a kommunikáció, ami az elmúlt mérkőzéseken hagyott némi kivetni valót, de ez lehet a kapusnak is a hibája, ami gyenge pontja Szczesny-nek, hiszen nem elégé határozott, viszont a reflexei kiválóak. Fabianszki talán abból a tekintetben jobb, hogy jobban tudja irányítani a védelmet, mert az is a kapus dolga, főleg a pontrúgásoknál, és hasonló szituációkban, de valamelyest kicsivel nyugodtabb vagyok, ha a fiatalabbik lengyel véd, aki most az első számú kapus. Wenger nem tudom hogy játszani fogja e Gnabryt, hiszen játszott hétkőzben is, és múlthétvégén , nem tartom kizártnak, hogy Flamini, és Arteta is pályára fog lépni, mert ahogy Arséne Wenger fogalmazott, kulcsfontóságú mérkőzés lesz kilátásban. Go Gunners!


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template