Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. szeptember 25., szerda

WBA - Arsenal 1:1 (Pen. 3:4)



Az Ágyúsok ma este West Brom Albion otthonába mérkőzik szerda este, melyet egyetlen Tv társaság sem fog közvetíteni, ezért valószínűleg Livestream sem lesz.  


Futball szakértök szerint nyitott játék lesz kilátásban, hiszen az Albion is hasonló felfogással játszik legfőképpen hazai pályájukon, mint Arsenal. Talán annyiból nehezebb dolga a West Brom-nak, hogy a hétvége folyamán Manchester United otthonába látogat, az Ágyúsok pedig idegenben mérkőzik a Swansea-val.




A mai találkozón nagyon sok függ a védekezéstől, és a helyzetkihasználástól, szerintem túl sok alkalmunk nem lesz kapura veszélyeztetni , esetleg pontrúgásokból adódóan, mert sem Gnabry-nak, és Ryo-nak sincsen túl sok tapasztalata persze ha pályára lépnek. Gnabry hétvégén játszott a Stoke ellen mind a 90 percig Theo Walcott helyett, és elégé bátortalan volt, és Ryo is játszott a hétvégi fordulóban, igaz nem sokat 3:1 állásnál a mérkőzés utolsó fázisában. Arteta is nagy valószínűséggel a pályán lesz, de meccs hiánya van, viszont a tapasztalata sokban hozzájárulhat, hogy egységben legyen a csapat legalábbis a középpályán.      

Arséne Wenger nem kis bizalmat szavazott Nikclas Bendtner-nek az újbóli bizonyításra a Liga Kupa találkozókon, és majdnemhogy szentül hiszi, hogy képes lesz megállnia helyét, mert adott a játékintelligenciája, csak élnie kell vele. 

A dán csatár legutóbb Liverpool ellen játszott 2011 augusztusában. "Már majdnem elment máshová [augusztusban], és végül is maradt Észak-Londonban, mert nem jött össze neki az átigazolás, nekünk most épp szükségünk van rá ,"  mondta a főnök az Arsenal Player-nak. 

"Én úgy látom őt, mint egy középcsatár," mondta Wenger. " Jól tud mozogni védekezésben, és csatárként is. 

Ő egy hasonló típus, mint Olivier Giroud, és központi szerep tökéletes számára." Wenger valószínűleg egy mixet fog alkotni a ma esti találkozóra. 

Injury: Arsenal : Rosicky, Sanogo, Oxlade-Chamberlain (térd), Cazorla (boka), Podolski , Diaby (térd), Walcott (hasi). Injury: West Brom : Reid, Gera (térd), Thorne (térd), Foster (láb)

Mérkőzés: League Cup Dátum: 25 szeptember Kezdőrúgás: 21:00 Stadion: The Hawthorns (West Bromwich). Live Tv: Arsenal Player. Livestream @ Livescore
Bíró: R.Madley Segédbíró: S.Burt & S.Bennett Negyedik bíró: H.Webb

Arsenal : 4 Per Mertesacker 5 Thomas Vermaelen 8 Mikel Arteta 13 Emiliano Viviano 17 Nacho Monreal 20 Mathieu Flamini 21 Lukasz Fabianski 23 Nicklas Bendtner 25 Carl Jenkinson 30 Ju-Young Park 31 Ryo 37 Chuba Akpom 40 Hector Bellerin 42 Thomas Eisfeld 44 Serge Gnabry 45 Isaac Hayden 53 Kristoffer Olsson 60 Alex Iwobi


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template