Blog elköltözött!

Az Új Cím: http://arsenalegends.blogspot.hu/
banner

2013. október 6., vasárnap

West Brom Vs Arsenal 1:1 (Gif)



Ma délutáni órákban döntetlent játszott az Arsenal West Brom csapata ellen. A gólt Wilshere szerezte a találkozó 63 percében.  Az egy pont is elégnek bizonyult, hogy visszaszerezzük az első helyett az angol tabellán.


Várható kezdő: Szczesny Jenkinson Koscielny Mertesacker Gibbs Ramsey Arteta Flamini Gnabry Özil Giroud.


Mérkőzés: Premier League Dátum: 2013. október 6. Game week: 7 Kezdőrúgás: (16:00)17:00 Stadion: The Hawthorns (West Bromwich). Live Tv: Sky Sports1 & Digi Sports. Livescore / Livestream




Bíró: L.Mason Segédbíró: S.Ledger & M.Perry  Negyedik bíró: J.Moss

"Mathieu Flamini egyensúlyt adott nekünk a támadó és védekező szerkezetén belül" - olvasható az Ágyúsok Preview nyilatkozatában Richard Clark cikkében. "Korábban törékenyebben védekeztünk, de most ő ad nekünk stabilitást. Az egyik legfontosabb dedikálásunk."Amikor először hozzánk érkezett szeretett volna támadó szerepet betölteni, de ma már jól ismeri a tulajdonságait, és elfogadta azokat." Flamini nyilatkozott a jó kommunikációról a csapat szerkezetén belül a következőkben: "Volt egy nehéz időszak, de az igazgató nem változtatott a filozófiáján és igen erősen hitt a csapatban, és nagyon boldog vagyok, hogy mindez bebizonyosodott, hogy rátértünk a helyes útra." "Mi bízunk egymásban, és ez az eredménye. A sok munka mindezt bizonyította, és természetesen a bizalom. A legfontosabb dolog az, hogy a minőség legyen csapatban, és a csapatszellem. Csapatszellemet nehéz megtalálni, és nehéz megtartani, ezért kell nagyon keményen dolgoznak rajta. " Én nem vagyok csatár, hanem védekező középpályás, és próbálom az egyensúlyt megtartani a védekezésben, és támadásban is egyaránt"

Ez a szezon mindenképpen reform Wenger érájában, hiszen egyre jobban érzem azt, hogy több pontban erősödött az Ágyúsok haditechnikája. Az egyik fontos előrelépés, hogy erősödött a középpálya. A játékosok egyre jobban érzik a folytonosságot, ezáltal az élességet, amit korábban hiányoltam. Továbbá az egyéniségek kibontakozását fontos mérkőzéseken, amikor csak 2-3 lehetőség van eldönteni a mérkőzéseket, ez pedig a helyzetkihasználás, ugyanis vannak olyan derbik, amikor nem adódik annyi lehetőség mint mondjuk kisebb csapatok ellen a Premier League-ban. Eme pontban sorolnám a taktikát is, hiszen a játékosok pontosan tudják mikor kell időzíteni, ezt javarészt Arséne Wenger munkájának is köszönhető, hogy rávilágította játékosait az okosabb futballra, eddig sokkal nyitottabb volt az Arsenal játéka, és emiatt sebezhető, de az ez évi bajnokságban jóval szervezettebbek lettünk, mint amilyen voltunk, én legalább is így érzem, talán a játékosok kezdenek tapasztaltabbak lenni, ami természetes folyamat része. Talán korábban is ezt szerették volna Wengerék elérni, de akkor nem volt Özil, sem Flamini a csapatban, akik óriási pluszt adtak a csapatnak. A Tavalyi szezon hajrája üzenet volt mindenkinek, és a játékosok is tudják, hogy még egyszer nem szeretnének ugyanabban a helyzetben lenni, mint a bajnokság korábbi szakaszában. A Napoli elleni találkozó mérföldkő lehet Wenger taktikájának, ugyanis új arculatot mutatott, és nem kis sikert. Nagyon kíváncsi leszek a Manchesteri csapatok ellen, hogyan fog ez kinézni, és milyen lesz az összkép, ugyanis már réges-régen elveszítettük a presztízsünket velük szemben, túlságosan tiszteltük őket, ami nem lett volna szabad. Ez lehet a következő lépés, ha már folytonosságról beszélünk, és fejlődésről (a szinthez való tartást véget ...)      

De most térjünk rá a mai mérkőzésre, ki mit jósol a mai mérkőzésre, mégpedig a következőkben: A bet 365 1.75 szorzott adott esetleges győzelmünkre, West Brom ötszörösét kapta, ha behúznák ellenünk a három pontot. Steve Madeley szerint: Arsenal nyilvánvalóan nagy kedvenc, mert ragyogóan játszik, de azok után, ahogy West Brom játszott az elmúlt néhány játékban nem látom annak akadályát, hogy legalább egy ponttal ne lenének gazdagabbak.

West Brom menedzsere Steve Clarke nincs valami jó helyzetben, ugyanis rengeteg a sérültje, főleg a támadó szekcióban, hiszen nem lesz képben Victor Anichebe, Shane Long Thorne Foster, és Nicolas Anelka, viszont Morrison, és Chris Brunt is felépültek, és ott  lesznek a mai keretben, viszont Gera Zoltán, Scott Sinclair, és Matej Vydra-ra továbbra sem számíthat Clarke. Arséne Wenger sincs jobb helyzetben, hiszen hét játékosával nem számolhat, Diaby Cazorla Sanogo Sagna Walcott Podolski, éd Oxlade-Chamberlain-re.


0 Tollbamondás:


 
Copyright 2010 Emirates Gunner's . All rights reserved.
Themes by Bonard Alfin l Home Recording l Blogger Template